Skip til hoved indholdet
    Hjem Om os

Om os

Velkommen til Daginstitution Parkhavens hjemmeside.

Daginstitution Parkhaven er en integreret daginstitution med en vuggestuegruppe og to børnehavegrupper.

Vores nye og spændende legeplads ligger dejligt tilbagetrukket fra Parkvej, og vores hus er placeret, så der er fine parkeringsmuligheder tæt ved hovedindgangen. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe en tryg, udviklende og sjov hverdag for alle børn og voksne. Parkhaven skal være et sted hvor udvikling, leg og læring er en central del af den pædagogiske hverdag.

Mere om Parkhaven

Høje-Taastrup Kommune har valgt at inddele daginstitutionerne i klynger. Parkhaven hører til klynge J sammen med daginstitutionerne Elverhuset og Mariehønen.

Klyngeleder: Annette Skinnebach
E-mail: AnnetteNie@htk.dk

Daginstitution Parkhaven

Parkvej 133
2630 Taastrup

Telefon: 43 35 33 30

Pædagogisk leder: Charlotte Arildsen
E-mail: CharlotteAr@htk.dk
Mobil: 30 20 22 63

Åbningstider

Mandag - fredag: Klokken 06.00 - 17.00

Vi arbejder målrettet med børnenes tidlige udvikling - og vi arbejder tematisk på tværs af huset. Vi arbejder med de samme temaer i vuggestue og børnehave, og skaber derved en rød tråd for børn, forældre og personale.

Vi er en institution med stolte traditioner, som vi mener er vigtige for at skabe det unikke sammenhold, der er i Parkhaven.

Vi vægter at se det enkelte barn som en vigtig medskaber af det brede fællesskab, og vi ønsker at arbejde proces- frem for produkt-orienteret.

Vi nyder at gå på turer i lokalområdet, og vi benytter gerne de gode tilbud, der er i Høje-Taastrup Kommune. Dette gælder eksempelvis kulturhuset, biblioteket, og dyregården, som byder på mange spændende og lærerige oplevelser for børnene.

Vi samarbejder også meget med Elverhuset og Mariehønen, som er de to øvrige institutioner i vores klynge. Vi besøger deres legepladser,  vi har fælles arrangementer som for eksempel Sankt Hans, og vi laver længere pædagogiske forløb sammen. Et eksempel på et længere pædagogisk forløb er vores skolegruppe, som har mødes med de øvrige kommende skolebørn fra klyngen. Her laver vi forskellige bevægelseslege, hvor det er et mål at skabe relationer og lege på tværs af de kommende skolebørn i hele Klynge J.

Daginstitution Parkhaven
Parkvej 133
2630 Taastrup

Telefon: 43 35 33 30

Pædagogisk leder: Charlotte Arildsen
E-mail: CharlotteAr@htk.dk

Klyngeleder: Annette Skinnebach
E-mail: AnnetteNie@htk.dk

Mandag - fredag:

Klokken 06.00 - 17.00

Lukkedage